Cheetah3D User Forum  


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old
  (#1)
Somian (Offline)
Benutzer
 
Posts: 63
Join Date: 02.10.2012
Default Falcon Randomize sample pattern every frame - 09.08.2018, 01:21

Hi,

When I render an animation with Falcon, the sample pattern is the same every frame. Here's a rendered test video (I exaggerated by only using 1 sample per pixel)

https://youtu.be/W_EGGp2j5h4

Is there a way to shift the sample pattern each frame to create some temporal noise?
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
misoversaturated (Offline)
Erfahrener Benutzer
 
Posts: 505
Join Date: 05.05.2016
Default 09.08.2018, 06:21

Yes,

click the "animate seed" checkbox at the bottom of the Falcon render properties tab:
Attached Images
 


MacBookPro Retina 2.3 GHz i7 16 GB Ram nVidia 750M / OS 10.9.5 / Cheetah3D 7.3 beta / Blender 2.79 / LuxRender 1.6 / PS CS4
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
Somian (Offline)
Benutzer
 
Posts: 63
Join Date: 02.10.2012
Default 09.08.2018, 07:06

Aaah, how did I miss that? Thanks!
   
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



Powered by vBulletin Version 3.6.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com